Årets siste landsturnering i Petanque, Vika Høst, ble arrangert 1. oktober i skikkelig høstvær. Stokke IL Petanque var representert med fire lag.

Laget som fremkommer på bildet består av unge Jannicke Myhre og den godt voksne Elisabeth Trolldalen med Glenn Peder Henriksen i midten. Dette er et godt eksempel på Stokke IL sitt mål om å skape fellesskap, idrettsglede og utfordringer. 

Til tross for ruskeværet som gjorde at det var behov for både sydvest og regntøy, så var det nesten 40 deltagere med. Regnbygene kom i kø inn fjorden med en fart på 10 – 15sek/m, men på banen var det smil og konsentrasjon for spillet av 41 stk ikledd med solid under- og regntøy.

Koordinator i Stokke IL Petanque, Sverre Meisingset, i full konsentrasjon.

Nr. 42,  Benny Bel-Lafkih, anbefales det en egen studie på der han i vanlig spilletøy lar vannet strømme fra hodet og nedover ryggen mot skoene og bakken. Helt utrolig, så fort han får kulene i handa fortrenges alt annet enn fokus og konsentrasjon og tar seieren med sine medspillere Eli og Charlotte over laget fra Sinsen Petanqueklubb.

God stemning i Melsomvik.

Sinsen, bydelen i Oslo bestående av Norges største veikryss omkranset av høyhus, asfalt og betong. Der har en pensjonist og vennegjeng fått lurt seg til noe grus og startet en Petanqueklubb. Om dagen startet svakt måtte både OPC og HPK se seg slått av Morten Jensen, Erik Sjøberg, Lars Dahlin i kvart og semifinalene frem til en velfortjent 2. plass i turneringen.

Rikke Roland Eriksen fra Stokke IL Petanque med flott teknikk.